"; hlavicka(); echo" Seznam poradců - Spiral Energy (www.magick.cz)
"; // První sloupec pocitadla(); o("spiral"); hr("1"); m("magick"); hr("2"); m("obchod"); m("nakladatelstvi2"); m("novinky"); hr("2"); m("horoskopy"); m("hor_mes"); m("free"); m("tarot"); m("runy"); hr("2"); m("konference"); m("ankety"); m("seznam"); m("my"); t("mail"); hr("2"); t("choronzon"); hr("2"); reklama(); hr("2"); t("autor11"); echo"


"; // Banner a nadpis banner (); echo"
Seznam
věštců, léčitelů a dalších poradců.
"; // Prostřední sloupec echo"

"; if (!$uvod){ echo"

   Myšlenka vzniku tohoto oficiálního seznamu se zrodila v roce 1999 a asi rok na to vznikla první verze. Do letoška (leden 2005) má už nemálo napodobovatelů, kteří více nebo méně zjevně uchopili náš nápad a vydávají jej za vlastní. Základní ideou tohoto seznamu přitom nejsou naše peníze, které bychom chtěli tahat z inzerentů. Nabízíme čtenářům možnost nalézt svého poradce, věštce či terapeuta a přečíst si či poreferovat o kvalitě jeho služeb.

   Dáváme prostor všem, kteří někoho už vyhledali a rádi by se podělili o zkušenost dobrou, výbornou nebo špatnou či mizernou. Podobnou službu nikdo neposkytuje, a tak o kvalitě, možnostech a chování poradců se objevují legendy či dohady.
   Na oplátku může každý z terapeutů, věštců a poradců vyjádřit svůj názor, poděkovat, nebo uvést vše na pravou míru a obhájit svoje služby, bude-li někým napaden.

   Údaje jsme částečně převzali z materiálů šířených v časopisech, tištěných seznamech nebo letácích. Mnozí se sem zapsali sami, jiné zapsali jejich obdivovatelé nebo klienti. Jistě zde nejsou všichni. Některé údaje se mohly během doby provozu seznamu změnit. Není problém nám napsat, abychom zastaralé údaje aktualizovali. Ti, kteří chybí a chtěli by se doplnit, tak mohou učinit pomocí on-line formuláře. Seznam je bezplatný, inzerujete zdarma. Kdo má zájem o reklamu - viz inzerenti pod linkou - nechť nám napíše.

   Za dobu trvání seznamu došlo ke změně územněsprávního dělení, ke změně telefonních čísel, ke změnám názvů některých ulic atd. Mnoho lidí ze seznamu může mít nový mail nebo web. Pokoušíme se chyby průběžně opravovat, máme-li k dispozici nové údaje. Budeme rádi, když nám zašlete správné údaje. Děkujeme.

   Za komentáře u jednotlivých poradců v seznamu neodpovídáme. To, co napíšete, se objeví. Komentáře nemažeme. Prosíme komentátory, aby dodrželi základní pravidla slušnosti. Děkujeme.


"; include "skripty/reklama.php"; echo"


www.magick.cz www.ritual.cz

"; } if ($vysh==1){ include "skripty/vypis_hledani.php"; } if ($vysh==2){ include "skripty/vypis_hledani_pod.php"; } if ($pridej==1){ include "skripty/pridej.php"; } if ($nej==1){ include "skripty/nejlepe.php"; echo"











"; include "skripty/reklama.php"; } if ($nej==2){ include "skripty/nejhure.php"; echo"











"; include "skripty/reklama.php"; } if ($nej==3){ include "skripty/nej_count.php"; echo"











"; include "skripty/reklama.php"; } if ($nej==4){ include "skripty/nej_kom.php"; echo"











"; include "skripty/reklama.php"; } if ($hledej=="roz"){ include "skripty/roz_hled.php"; echo"











"; include "skripty/reklama.php"; } echo"
"; // třetí sloupec echo"
"; include "skripty/hledani.php"; echo"
Rychlé volby:
1. Index.
2. Přidej záznam.
4. Nejvíce
    okomentované.

5. Nejlépe
    ohodnocené.

6. Nejhůře
    ohodnocené.

7. Nejvícekrát
    navštívení.


"; //include "skripty/posledni.php"; echo"
"; //include "skripty/prihlaseni.php"; echo"

Počet návštěv Seznamu poradců od okamžiku spuštění
(2. 10. 2002):

"; $pocitadlo = mysql_query("SELECT * FROM seznam_poradcu_pocitadlo"); $zaznam = MySQL_Fetch_Array($pocitadlo); echo" Sessions - ".$zaznam["sessions"]."
Hits - ".$zaznam["hits"]."

"; echo"
"; ?>